اولين عصرانه كاري صنايع غذايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به منظور آشنايي، همفكري و تعامل سازنده بين شركتهاي مستقر و شركتهاي فعال در اين حوزه با همكاري شركت دانش بنيان طعم و رنگ فرير برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، با توجه به اهميت موضوع علوم و صنايع غذايي و ضرورت تبادل نظر منظم صاحب نظران اين حوزه، شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به عنوان يكي از اركان اصلي در توسعه پايدار منطقه با همكاري شركتهاي مستقر در اين حوزه شرايط را براي تبادل نظر فيمابين ايجاد ميكند.
در همين راستا اولين عصرانه كاري صنايع غذايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به منظور آشنايي، همفكري و تعامل سازنده بين شركتهاي مستقر و شركتهاي فعال اين صنعت برگزار شد.
تعداد بازدید : ۵۹۶ تاریخ: 1394/10/05
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
گلعلیزاده: به صورت مسئلهمحور از ظرفیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استفاده میکنیم
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کرد و از نزدیک ب…مهندس حامد عابدی مسئول اجرایی بیستمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شد
مهندس حامد عابدی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مسئ…شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ پیشگام در آموزش و شبکهسازی جهانی فناوری
ارتباطات بینالمللی برای پارکهای فناوری در دنیای پررقابت امروز ضروری است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصف…